top of page

Γεμάτο Φιλικά το Σάββατο της Ακαδημίας!



Από τις 10.00 το πρωί τα Τμήματα Υποδομής του Καμπανιακού βρέθηκαν στα γήπεδα για να δώσουν φιλικά παιχνίδια παρά την έντονη ζέστη που επικρατούσε.

Το Τμήμα της Κ16 φιλοξένησε στο Μυγδόνιο Αθλητικό Κέντρο την ομάδα του Αξιού Ανατολικού κι επικράτησε με σκορ 1-0. Ο Σωτήρης Αυγέρος έδωσε πολύ χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν ή αγωνίστηκαν λιγότερα λεπτά στον Τελικό του Πρωταθλήματος της Κυριακής. Οι Κόκκινοι παρουσίασαν θετική εικόνα στον αγώνα έχοντας τον έλεγχό του στο μεγαλύτερο διάστημά του και δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες μπροστά στα αντίπαλα καρέ.

Ακολούθησε το Τμήμα της Κ13 που έδωσε φιλικό αγώνα με τους Ακρίτες Συκεών στο ίδιο γήπεδο και μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, στο οποίο μας συνηθίζουν αυτές οι δύο ομάδες φέτος, το τελικό σκορ ήταν 2-2. Οι προπονητές των δύο ομάδων, Σαββαΐδης Χάρης και Νίκος Βασαΐτης οι οποίοι αγωνίστηκαν και σαν συμπαίκτες με την φανέλα του Καμπανιακού, ήταν απόλυτα ευχαριστημένοι με την προσπάθεια των νεαρών ποδοσφαιριστών τους και φωτογραφήθηκαν όλοι αγκαλιά μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Τα μικρότερα τμήματα της Ακαδημίας αγωνίστηκαν στο γήπεδο της Σίνδου σκορπώντας τον ενθουσιασμό με την παρουσία τους και γεμίζοντας ακόμα ένα πρωινό με γέλια και πολύ παιχνίδι.

159 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

© kampaniakos FC 2023-2024

All Rights Reserved.

IMG-7610-removebg-preview (4).png
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter
bottom of page