top of page

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη!


Χτίζει σερί νικών ο Καμπανιακός ο οποίος επικράτησε στην έδρα του με αντίπαλο τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Οι Κόκκινοι της Χαλάστρας είχαν την υπεροχή του παιχνιδιού από το ξεκίνημά του και έδειξαν ότι ήταν αποφασισμένοι να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο πρώτο ημίχρονο έχασαν κλασικές ευκαιρίες με κύριο εκφραστή τον Ιγνατίδη ενώ είχαν και δοκάρι με την συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου. Το 0-0 ήταν το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας συνέχισε να έχει την ίδια εικόνα με τον Καμπανιακό να απειλεί με δύο κεφαλιές αλλά να μην μπορεί να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Κάτι που κατάφερε τελικά με εκτέλεση πέναλτι του πρώτου σκόρερ της ομάδας, Ηλία Ιγνατίδη, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Μιχάλης Ξανθόπουλος. Τη νίκη σφράγισε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Ιγνατίδης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Παύλου Καθάριου.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Ηλία Σαπάνη ξέφυγε πέντε βαθμούς από την δεύτερη Καβάλα η οποία ηττήθηκε σήμερα με 3-1 στην έδρα του Θερμαϊκού Θέρμης, έχοντας βέβαια ένα παιχνίδι παραπάνω.

Μια διαφορά η οποία ήρθε την κατάλληλη στιγμή για τον Καμπανιακό ο οποίος ταξιδεύει σε έξι μέρες στην Καβάλα για να αγωνιστεί στο ντέρμπι κορυφής με τους Αργοναύτες.

Για τον Καμπανιακό αγωνίστηκαν οι:

Κασαπίδης, Καθάριος Π., Μπουτζίκος, Βοσκόπουλος, Κεχαγιάς, Ταΐρης, Χατζηβασιλειάδης (55' Ντόγος) Σαρβανίδης, Ιγνατίδης (85' Γιαννόπουλος) Καράμπελας (65' Ξανθόπουλος), Προσκυνητόπουλος

247 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page