top of page

Εκδήλωση Κοπής Πίτας

Έγινε ενημέρωση: 3 Φεβ

Την καθιερωμένη ετήσια κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Καμπανιακός στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Χαλάστρας "Δημ.Κ.Χαντές".

Η Διοίκηση του Συλλόγου ήταν στην ευχάριστη θέση να δει την αίθουσα κατάμεστη από τους μικρούς και μεγάλους ποδοσφαιριστές, προπονητές, γονείς και φίλους της Ομάδας. Ο Πρόεδρος Θωμάς Μουρμούρας αφού ευχαρίστησε όλους τους παραβρισκόμενους απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: "Ο Καμπανιακός απόψε συμπληρώνει 60 χρόνια ζωής και μέσα από την πλούσια ιστορία του έχει καταφέρει αυτή την στιγμή αγωνιζόμενος για δεύτερη φορά στις επαγγελματικές κατηγορίες να ξύνει το ταβάνι των δυνατοτήτων του χάρη στην αγάπη που υπάρχει για τον Σύλλογο και τις προσπάθειες των ανθρώπων του." Ενώ ολοκλήρωσε ευχόμενος υγεία σε όλο τον κόσμο.

Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε όταν τον λόγο πήρε ο Κώστας Τσιότσκας ο οποίος, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 60 χρόνων από την ημέρα όπου οι Ομάδες της "ΑΕ Χαλάστρας" και του "Όλυμπου" συγχωνεύθηκαν έτσι ώστε να ιδρυθεί ο ενιαίος Σύλλογος ΜΦΑΟΦΧ Καμπανιακός, παρουσίασε το βιβλίο του με τίτλο "60 Χρόνια Καμπανιακός".

Ακολούθησε η κοπή της πίτας για όλα τα Τμήματα του Συλλόγου ξεχωριστά με τους τυχερούς να κερδίζουν από ένα σετ φόρμες ενώ δεν έλειψαν και δώρα για όλους τους αθλητές της Ακαδημίας. Η ατμόσφαιρα ήταν οικογενειακή με τους αθλητές του Συλλόγου να μοιράζονται όμορφες στιγμές και γέλια και να δείχνουν το καλό κλίμα που επικρατεί και εκτός αγωνιστικού χώρου.




















209 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

© kampaniakos FC 2023-2024

All Rights Reserved.

IMG-7610-removebg-preview (4).png
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter
bottom of page