top of page

Επέστρεψε στις νίκες

Επιστροφή στις νίκες για τον Καμπανιακό ο οποίος, σε συνδυασμό με την εκτός έδρας νίκη της Καβάλας μέσα στο Παραλίμνιο με 0-1, αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους τέσσερις βαθμούς.

Τα πρώτα 35 λεπτά του αγώνα κύλησαν χωρίς να δημιουργηθούν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με τις δυο ομάδες να περιορίζονται σε ένα παιχνίδι κέντρου. Ο Καμπανιακός μπορεί να είχε την ελαφριά πρωτοβουλία των κινήσεων ωστόσο δεν έβγαζε την ενέργεια που χρειαζόταν για να γίνει απειλητικός. Ότι δεν είδαμε για 35 λεπτά το είδαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου. Στο 37ο λεπτό ο Ιγνατίδης σε ρόλο δημιουργού πέρασε εξαιρετική πάσα-τρύπα στην πλάτη της άμυνας της Θέρμης βγάζοντας τον Προσκυνητόπουλο σε θέση τετατέτ κι εκείνος με τη σειρά του άνοιξε το σκορ πλασάροντας στη δεξιά γωνία του Αβραμίδη. Πέντε λεπτά αργότερα οι δύο πρωταγωνιστές του γκολ των γηπεδούχων ξανασυνεργάστηκαν με τον τελευταίο να βρίσκει με σέντρα τον Πόζογλου μέσα στην περιοχή, η εκτέλεση του οποίου όμως ήταν απογοητευτική. Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Θερμαϊκός Θέρμης έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, όταν μετά από σέντρα από τα αριστερά ο Παπάζογλου σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους αλλά η κεφαλιά του βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Κασαπίδη. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το σκορ 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε ιδιαίτερα με τον Καμπανιακό όντας μπροστά στο σκορ να ελέγχει τον ρυθμό. Η κούραση από το δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου μέσα στην έδρα του Πανθρακικού, όπως ήταν λογικό, άρχισε να βαραίνει τα πόδια των παιχτών και ο Ηλίας Σαπάνης στον 57' έκανε την πρώτη του αλλαγή για να φρεσκάρει την ομάδα περνώντας τον Μιχάλη Ξανθόπουλο στη θέση του Στέλιου Πόζογλου. Στο 72ο λεπτό έγινε η πρώτη μεγάλη φάση του δευτέρου ημιχρόνου όταν ο Ιγνατίδης κατέβασε την μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή, γύρισε και με έναν κεραυνό σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του εμβρόντητου Αβραμίδη. Εφτά λεπτά αργότερα ο Καμπανιακός έφτασε στο δεύτερο τέρμα του. Ο Ξανθόπουλος έκλεψε την μπάλα μέσα στην περιοχή της ομάδας του κι αφού την οδήγησε και απέφυγε το μαρκάρισμα δύο παιχτών της Θέρμης τροφοδότησε τον Καράμπελα. Εκείνος την κατάλληλη στιγμή βρήκε με μεγάλη μεταβίβαση τον Προσκυνητόπουλο ο οποίος έσπασε το οφσάιντ της άμυνας και με σέντρα ακριβείας βρήκε τον Ιγνατίδη σε θέση βολής. Ο επιθετικός των Κόκκινων ολοκλήρωσε με ψύχραιμο πλασέ βάζοντας το όνομά του για ακόμα μια φορά στον πίνακα των σκόρερ. Μετά το δεύτερο γκολ το άγχος έφυγε από τα πόδια των ποδοσφαιρστών του Ηλία Σαπάνη οι οποίοι δημιούργησαν άλλες δύο μεγάλες φάσεις για να διευρύνουν κι άλλο το σκορ. Στο 83' οι Προσκυνητόπουλος και Ιγνατίδης συνεργάστηκαν για ακόμα μια φορά με τον δεξιό winger του Καμπανιακού να σεντράρει αλλά το τελείωμα με κεφαλιά του επιθετικού των γηπεδούχων να περνάει άουτ. Τελευταία καλή στιγμή ανήκει και πάλι στον Μάρκο Προσκυνητόπουλο ο οποίος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Αβραμίδη. Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης του διαιτητή βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Καμπανιακού να πανηγυρίζουν ακόμα μία νίκη και να στρέφουν πλέον τα βλέμματα τους στο κυριακάτικο ντέρμπι στην έδρα του Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Για τον Καμπανιακό αγωνίστηκαν οι: Κασαπίδης, Καθάριος Π., Μπουτζίκος, Βοσκόπουλος, Ρακαβίνας, Ταΐρης, Καράμπελας, Καθάριος Ν. (76' Μανιός), Ιγνατίδης (89' Κεχαγιάς), Πόζογλου (57' Ξανθόπουλος), Προσκυνητόπουλος








































289 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page