top of page

Ισόπαλος ξανά ο Καμπανιακός

Έγινε ενημέρωση: 9 Μαρ 2023



Νέα ισοπαλία για τον πρωτοπόρο Καμπανιακό ο οποίος δεν αξιοποίησε την απώλεια βαθμών της Καβάλας και του Απόλλωνα Παραλιμνίου για να πάρει και πάλι διαφορά ασφαλείας. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς τις μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με τον Καμπανιακό πάντως να καταφέρνει και να βρίσκει γκολ στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Καθάριος με εκτέλεση φάουλ έφερε την μπάλα μέσα στην περιοχή του Βύρωνα όπου ο αμυντικός των φιλοξενούμενων πάνω στη διεκδίκηση υπέπεσε σε πέναλτι παίζοντας την μπάλα με το χέρι του. Την εκτέλεσή του ανέλαβε, ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων τη φετινή χρονιά, Ηλίας Ιγνατίδης ο οποίος δεν αστόχησε κι έβαλε την ομάδα της Χαλάστρας μπροστά. Οι δύο ομάδες πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0. Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στο ίδιο τέμπο με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο των κινήσεων αλλά να μην απειλούν την εστία του Αθανασίου. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έφταναν αρκετές φορές μέχρι τη μεγάλη περιοχή των Κόκκινων χωρίς όμως να κάνουν κάποια τελική που να ανησυχήσει τον Γιακουμή. Στο 63' του αγώνα ωστόσο μετά από σουτ και κόντρα πάνω στον Ταΐρη η μπάλα άλλαξε πορεία τόσο ώστε να ξεγελάσει τον έμπειρο τερματοφύλακα των γηπεδούχων και να καταλήξει στο βάθος των διχτύων του. Με το σκορ στο 1-1 οι ποδοσφαιριστές του Ηλία Σαπάνη ανέβασαν ρυθμό κι άρχισαν να πιέζουν περισσότερο χωρίς όμως να δημιουργήσουν κάποια κλασική ευκαιρία ενώ στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι βρίσκοντας κενούς χώρους δημιούργησαν προϋποθέσεις και για δεύτερο τέρμα χωρίς όμως κι αυτοί να τα καταφέρουν.

Το 1-1 δε μεταβλήθηκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Γκαϊτατζή από την Δράμα με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Η διαφορά του Καμπανιακού αυξήθηκε στους τέσσερις βαθμούς από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, ο οποίος γνώρισε την ήττα μέσα στη Δράμα από την Δόξα, και παρέμεινε στους πέντε βαθμούς από την Καβάλα, η οποία έμεινε στο 0-0 στην έδρα της με τον Νέστο Χρυσούπολης.

Για τον Καμπανιακό αγωνίστηκαν οι:

Γιακουμής, Καθάριος Π., Μπουτζίκος, Κεχαγιάς, Βοσκόπουλος (83' Ρακαβίνας), Ταΐρης, Μανιός (63' Χατζηβασιλειάδης), Σαρβανίδης, Ιγνατίδης, Ξανθόπουλος, Καθάριος Ν. (73' Πόζογλου)

263 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page