top of page

Καμπανιακος-Μ Αλεξανδρος Ορφανιου 3-0



Άνετη επικράτηση με καθαρό σκορ για τον πρωτοπόρο Καμπανιακό έναντι του ουραγού της βαθμολογίας Μ. Αλέξανδρου Ορφανίου σήμερα το απόγευμα στη Χαλάστρα. Οι Κόκκινοι, οι οποίοι δεν κινδύνεψαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, ανέλαβαν τα ηνία του με το ξεκίνημά του και μπήκαν μπροστά στο σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο. Ο Στάθης Σαρβανίδης μπήκε στη μεγάλη περιοχή από πλάγια δεξιά με πολύ ωραία ατομική ενέργεια και την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε με ακρίβεια τον Νίκο Καθάριο, ο οποίος ολοκλήρωσε ιδανικά τη φάση στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 1-0 και το δεύτερο ξεκίνησε με μια αλλαγή καθώς ο Ηλίας Σαπάνης πέρασε τον Ηλία Ιγνατίδη στη θέση του Στέλιου Πόζογλου. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ακριβώς όπως το πρώτο, με γκολ πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο αυτή τη φορά. Ο Παύλος Καθάριος εκτέλεσε κόρνερ κι ο Λάμπρος Ταΐρης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το άγχος έφυγε από τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Ηλία Σαπάνη οι οποίοι έφτασαν και σε τρίτο τέρμα και πάλι με τον Λάμπρο Ταΐρη στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης. Ήταν μια όμορφη συνεργασία των παιχτών του Καμπανιακού η οποία ολοκληρώθηκε με άψογο πλασέ του μέσου των Κόκκινων από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Τα εναπομείναντα λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα με το 3-0 να παραμένει ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Χορόζογλου από τη Δράμα.

Με αυτή του νίκη ο Καμπανιακός παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλου της Γ Εθνικής έχοντας τρεις βαθμούς παραπάνω από τη δεύτερη Καβάλα. Το ερχόμενο Σάββατο οι Κόκκινοι θα ταξιδέψουν στην Κομοτηνή για να αντιμετωπίσουν τον Πανθρακικό σε μια δύσκολη έδρα, την ίδια στιγμή που η Καβάλα θα δοκιμαστεί στην επίσης δύσκολη έδρα του Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

Για τον Καμπανιακό αγωνίστηκαν οι:

Γιακουμής, Καθάριος Π., Μπουτζίκος (83' Μαγκούτης), Ρακαβίνας (69' Κεχαγιάς), Βοσκόπουλος, Ταΐρης, Καθάριος Ν. (58' Προσκυνητόπουλος), Σαρβανίδης (83' Σαπουντζής), Ξανθόπουλος, Πόζογλου (46' Ιγνατίδης), Ντόγος









































966 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Τεράστια νίκη!

bottom of page