top of page

Κοζάνη – Καμπανιακός Pregame

Στην Κοζάνη θα μεταβεί αύριο η αποστολή του Καμπανιακού για να δώσει μία πολύ κρίσιμη μάχη με την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των playouts της Superleague 2. Oι Κόκκινοι της Χαλάστρας θα παραταχθούν με σκοπό να επαναλάβουν αυτό που κατάφεραν πριν δύο περίπου μήνες στο ίδιο γήπεδο όταν και έφυγαν με τους τρεις βαθμός της νίκης επικρατώντας με σκορ 0-1 για την 21η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι στις τρεις πρώτες αγωνιστικές των playouts μετράνε μία εντός έδρας νίκη, στην πρεμιέρα επί της Αναγέννησης Καρδίτσας με σκορ 1-0, μία εκτός έδρας ισοπαλία, με τον Ηρακλή με σκορ 1-1, και μία εκτός έδρας ήττα την Τετάρτη που μας πέρασε από τον ΠΑΟΚ Β με σκορ 4-2. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι μετράνε μια εκτός έδρας νίκη στην Καρδίτσα με 0-1 και μια εντός έδρας ήττα από τον Αιολικό με 0-1, ενώ το εξ αναβολής εντός έδρας παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ Β ορίστηκε να διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν δύο φορές στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος και τα μεταξύ τους παιχνίδια βρήκαν νικητή την φιλοξενούμενη ομάδα με σκορ 0-1. Το σύνολο του Άγγελου Διγκόζη βρίσκεται έναν βαθμό πάνω από τον Καμπανιακό έχοντας παίξει ένα παιχνίδι παραπάνω και στόχος του θα είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης ώστε να αυξηθεί περισσότερο η μεταξύ τους διαφορά.

Ο Γιώργος Αμανατίδης μετρά σαν μοναδική απουσία, για τον αυριανό αγώνα, αυτή του τραυματία Μάρκου Προσκυνητόπουλου. Από κει και πέρα έχει στην διάθεσή του όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ώστε να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στον αγωνιστικό χώρο. Οι Κόκκινοι θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους την προ λίγων ημερών εντός έδρας ήττα από τον Αιολικό και να προσεγγίσουν με συγκέντρωση και πίστη το αυριανό παιχνίδι για να φύγουν με τον βαθμό ή τους βαθμούς από μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της Κοζάνης.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 16.00 στο ΔΑΚ Κοζάνης και την διευθύνει ο κ. Μέγας από τον σύνδεσμο Πιερίας με Βοηθούς τους κ.κ. Αναστασιάδη από τον σύνδεσμο  Σερρών και Βογιατζή από τον σύνδεσμο Καρδίτσας. Το παιχνίδι, όσοι δεν παρευρεθούν στο γήπεδο να το δουν ζωντανά, θα έχουν την δυνατότητα να το παρακολουθήσουν live streaming με την μέθοδο pay per view στον σύνδεσμο sl2.muvi.com.



417 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

© kampaniakos FC 2023-2024

All Rights Reserved.

IMG-7610-removebg-preview (4).png
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter
bottom of page