top of page

Νέστος Χρυσούπολης-Καμπανιακός στιγμιότυπα

Κόλλησε στη λάσπη και τον Νομικό ο Καμπανιακός. Σε μια αγωνιστική όπου οι ομάδες που ήταν ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα έχασαν βαθμούς, ο Καμπανιακός έμεινε στο 0-0 με τον Νέστο Χρυσούπολης στην πρώτη εκτός έδρας του απώλεια βαθμών.

Το παιχνίδι διεξήχθη σε έναν αγωνιστικό χώρο ο οποίος ήταν μικρός σε διαστάσεις και ιδιαίτερα βαρύς καθώς υπήρξε έντονη βροχόπτωση στην περιοχή της Χρυσούπολης τις προηγούμενες ημέρες. Αποτέλεσμα των γεγονότων αυτών ήταν να δυσχεραίνουν πολύ οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Παρόλα αυτά οι παίχτες του Ηλία Σαπάνη προσπάθησαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα και να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία. Και τα κατάφεραν ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αλλά ο τερματοφύλακας Νομικός του Νέστου Χρυσούπολης βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις μην επιτρέποντας στους Κόκκινους της Χαλάστρας να σκοράρουν. Στο δεύτερο ημίχρονο κι όσο περνούσε ο χρόνος, η κούραση, όπως ήταν φυσικό λόγω του δύσκολου γηπέδου, έκανε την εμφάνισή της στους 22 ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα το παιχνίδι να περιοριστεί στις προσωπικές μονομαχίες μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Γκαϊτατζή από την Δράμα.

Για τον Καμπανιακό αγωνίστηκαν οι:

Γιακουμής, Προσκυνητόπουλος, Μπουτζίκος, Κεχαγιάς, Ρακαβίνας, Σαρβανίδης, Καράμπελας (87' Γιαννόπουλος), Πόζογλου (76' Ντόγος), Καθάριος Ν., Ξανθόπουλος, Ιγνατίδης



16 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

© kampaniakos FC 2023-2024

All Rights Reserved.

IMG-7610-removebg-preview (4).png
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Twitter
bottom of page