top of page

Χειροκροτήθηκαν οι Πρωταθλητές




Σε γιορτινή ατμόσφαιρα διεξήχθη το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Καμπανιακού για το Πρωτάθλημα του Πρώτου Ομίλου της Γ Εθνικής Κατηγορίας σήμερα το απόγευμα στη Χαλάστρα με αντίπαλο τον Πανθρακικό. Το γήπεδο γέμισε από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας ο οποίος καταχειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές για το σπουδαίο επίτευγμα της κατάκτησης της πρώτης θέσης. Κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο οι παίχτες των δύο ομάδων είχαν μαζί τους από έναν μικρό ποδοσφαιριστή των Ακαδημιών του Καμπανιακού ενώ σε ένδειξη fair play και σεβασμού οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού έκαναν το γνωστό ‘’pasillo’’ στους Πρωταθλητές.

Στα αγωνιστικά ο Ηλίας Σαπάνης έδωσε χρόνο συμμετοχής στη διάρκεια του αγώνα σε νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ομάδας που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ χρόνο μέσα στη σεζόν. Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο αρχηγός των Κόκκινων Ρακαβίνας τραυματίστηκε στο γόνατο σε μια ανύποπτη φάση κι αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με τις ευχές όλων να μην είναι κάτι σοβαρό. Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ιγνατίδη ο οποίος αφού βρέθηκε σε θέση τετατέτ πλάσαρε υποδειγματικά τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού. Οχτώ λεπτά αργότερα ωστόσο οι Πράσινοι ισοφάρισαν κι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Ο Καμπανιακός αύξησε την πίεσή του κι έφτασε κοντά στο γκολ δύο φορές με σουτ του Πόζογλου και μία φορά με κεφαλιά του Ιγνατίδη ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν κι αυτοί με πλασέ του Μπαϊκαρά. Στο 32ο λεπτό τελικά οι Κόκκινοι της Χαλάστρας μπήκαν και πάλι μπροστά στο σκορ όταν μετά από πάσα του Πόζογλου ο Ιγνατίδης σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή στην απέναντι γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα ζευγαρώνοντας και τα προσωπικά του τέρματα. Οι παίχτες του Καμπανιακού συνέχιζαν να πιέζουν κι έφτασαν μια ανάσα από το τρίτο γκολ αλλά οι προσπάθειες των Ντόγου και Ιγνατίδη με σουτ μέσα από την περιοχή δεν καρποφόρησαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές από τις δύο ομάδες με τον ρυθμό του παιχνιδιού να πέφτει αισθητά και τις καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες να είναι λίγες. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να σκοράρουν και στις δύο επικίνδυνες φάσεις που δημιούργησαν, μια στο 65’ και μια στο 86’ της αναμέτρησης, ενώ οι αντίστοιχες δύο των γηπεδούχων με τον Ντότσι και τον Χατζηβασιλειάδη δε βρήκαν δίχτυα. Το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης βρήκε νικήτρια την ομάδα του Πανθρακικού, μια ήττα που δεν επηρεάζει σε κάτι τους γηπεδούχους οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο.

Για τον Καμπανιακό αγωνίστηκαν οι: Κασαπίδης, Σαπουντζής, Προσκυνητόπουλος, Καλπακίδης, Ρακαβίνας (9’ Γιαννόπουλος λ.τ.), Σαρβανίδης (60’ Ταΐρης), Παπακωνσταντίνου, Ντόγος (60’ Χατζηβασιλειάδης), Μανιός (70’ Μαντίκας), Πόζογλου (60’ Ντότσι), Ιγνατίδης

435 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page