top of page

ΑΕΚ Β - Καμπανιακός 1-0



Νέα ήττα γνώρισε ο Καμπανιακός αυτή τη φορά στο Σεραφείδιο Στάδιο με αντίπαλο την ΑΕΚ Β στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Super League 2 με σκορ 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σε όλο το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο στο οποίο σκόραραν με εκτέλεση πέναλτι του Ζίνι ενώ είχαν άλλες δύο καλές ευκαιρίες να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Ο Καμπανιακός αρκέστηκε περισσότερο σε παθητικό ρόλο και δεν απείλησε την αντίπαλη εστία.

Στο δεύτερο μέρος οι Κόκκινοι της Χαλάστρας πήραν μέτρα στο γήπεδο και αύξησαν τα ποσοστά κατοχής της μπάλας και την πίεσή τους στην άμυνα της ΑΕΚ και πάλι όμως χωρίς να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία του Θεοχάρη. Έτσι το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη μετά από δύο μήνες και τους φιλοξενούμενους να πέφτουν κι άλλη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Επόμενο παιχνίδι για τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Αμανατίδη είναι αυτό της Δευτέρας με αντίπαλο τον Μακεδονικό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ Β: Θεοχάρης, Ραντόνια, Γεμπόα, Χρυσόπουλος, Πήλιος, Φοφανά, Λαμαράνα, Κάτσικας (77′ λ.τ Κορομηλάς), Κοντορούχας (95' Πανεράς), Χριστόπουλος (83′ λ.τ Κοσίδης), Ζίνι (46′ Ανδρικόπουλος).

Καμπανιακός: Κασαπίδης, Π. Καθάριος (46′ Σαρβανίδης), Γιουκούδης, Ν. Καθάριος (77′ Μάνιος), Μπούσης, Έππας (77′ Ταΐρης), Φροσύνης (29′ λ.τ Προσκυνητόπουλος), Γαρύφαλλος (87′ Παπακωνσταντίνου), Παπαστεριανός, Τότσκα, Πόζογλου.

277 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page