top of page

Αιολικός - Καμπανιακός 1-2

Την τύχη στα πόδια του έχει πλέον ο Καμπανιακός μετά τα τελικά αποτελέσματα της όγδοης αγωνιστικής των playouts της Super League 2. Οι Κόκκινοι έκαναν αυτό που έπρεπε στην Αριδαία φεύγοντας με το διπλό, ένα αποτέλεσμα που αφενός τους επέτρεψε να προσπεράσουν στη βαθμολογία την Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία έμεινε στο 0-0 με τον Ηρακλή, και αφετέρου οριστικοποίησε τον υποβιβασμό του σημερινού τους αντιπάλου στην Γ Εθνική.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Αμανατίδη μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι κι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο δέκατο πέμπτο λεπτό όταν η κεφαλιά του Λαγωνίδη πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Ντόκιτς. Τέσσερα λεπτά αργότερα κι έχοντας το momentum o Καμπανιακός άνοιξε το σκορ με πολύ ωραίο σουτ του Έππα. Μετά τη συμπλήρωση του ημιώρου ο Αιολικός αύξησε την πίεσή του ψάχνοντας την ισοφάριση. Είχε δύο καλές στιγμές, μία με την εκτέλεση του Μπαλογιάννη να βρίσκει το δοκάρι και μία με το σουτ του Ζάκαριτς να σταματάει αρχικά στον Γιακουμή και στη συνέχεια στο δοκάρι της εστίας του. Η πίεση των γηπεδούχων τελικά απέφερε καρπούς με τον Μπαλογιάννη αυτήν τη φορά να νικάει τον Γιακουμή από θέση τετατέτ. Το 1-1 ήταν και το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε πολλές συγκινήσεις με τις δύο ομάδες να περιορίζονται σε ένα παιχνίδι μονομαχιών. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν αυτό που έψαχναν λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού όταν ο Γιουκούδης με σουτ έβαλε και πάλι μπροστά την ομάδα του στο σκορ γράφοντας το 1-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Στα εναπομείναντα λεπτά ο Καμπανιακός διαχειρίστηκε ιδανικά το υπέρ του σκορ το οποίο κράτησε χωρίς να κινδυνεύσει μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης.

Επόμενο παιχνίδι για τον Καμπανιακό είναι αυτό της ερχόμενης Τετάρτης στη Χαλάστρα με την Κοζάνη με την οποία συγκατοικούν στην τρίτη και προνομιούχο θέση της ειδικής βαθμολογίας των playouts του Βορείου Ομίλου της Super League 2. Ένα παιχνίδι που θα έχει χαρακτήρα τελικού καθώς με νίκη οι Κόκκινοι θα είναι ένα βήμα πριν την οριστική παραμονή τους στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Αιολικός (Γράφας): Ντόκιτς, Αλιατίδης, Μπενίτεζ (82’Καούρας), Μούχαλης, Μπαλογιάννης, Τριανταφυλλάκος (70’Ιωάννου), Νούλας, Καγκελίδης, Τριανταφύλλου (53’Κριμιτζάς), Γιόκε, Ζάκαριτς (82’Srnic).


Καμπανιακός (Αμανατίδης): Γιακουμής, Π. Καθάριος, Λαγωνίδης (46' Φροσύνης), Γιουκούδης, Σαρβανίδης, Μάνιος, Μπούσης, Έππας (46' Παπακωνσταντίνου), Γαρύφαλλος (72' Μυστακίδης), Παπαστεριανός (72' Βοσκόπουλος), Τότσκα (65' Προσκυνητόπουλος)


164 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Τεράστια νίκη!

bottom of page