top of page

Αιολικός - Καμπανιακός Pregame

Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Καμπανιακού για το αυριανό, κομβικό, εκτός έδρας παιχνίδι του στην Αριδαία με τον Αιολικό. Οι Κόκκινοι πέρασαν τις γιορτές στο γήπεδο καθώς προπονήθηκαν ακόμα και ανήμερα του Πάσχα ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης αύριο από την έδρα των Μυτιληνιών.

Ο Καμπανιακός είναι ισόβαθμος στην τέταρτη θέση της ειδικής βαθμολογίας των playouts με την Κοζάνη, η οποία φιλοξενεί αύριο τον ΠΑΟΚ Β, και έναν βαθμό κάτω από την προνομιούχο τρίτη θέση στην οποία βρίσκεται η Αναγέννηση Καρδίτσας κι η οποία φιλοξενείται στην Χαλάστρα από τον Ηρακλή.

Οι δύο αυριανοί αντίπαλοι έχουν συναντηθεί τρεις φορές φέτος με τους Κόκκινους να έχουν επικρατήσει μόνο στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος στην Χαλάστρα με 1-0 ενώ στις άλλες δύο έχουν γνωρίσει την ήττα, με 4-2 στην Μυτιλήνη και με 0-1 στην Χαλάστρα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου των playouts. Στο παιχνίδι της Τετάρτης λοιπόν καλούνται να φέρουν σε ισορροπία τα φετινά αποτελέσματα με τους νησιώτες έτσι ώστε να κάνουν ένα μεγάλο βήμα στην υπόθεση σωτηρία καθώς με μια νίκη τους και πιθανή απώλεια βαθμών της Καρδίτσας θα την προσπεράσουν στον βαθμολογικό πίνακα ενώ ταυτόχρονα θα τελειώσουν και όποια ελπίδα έχει ο Αιολικός για να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Γιώργος Αμανατίδης στην αυριανή αναμέτρηση θα έχει όλα τα όπλα στη φαρέτρα του καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεσή του. Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Γιουματζίδης από τον σύνδεσμο Πέλλας με Βοηθούς τους κ.κ. Ζήρδα από τον σύνδεσμο Δράμας και Χρυσέλη από τον σύνδεσμο Ξάνθης. Ενώ το παιχνίδι θα μεταδοθεί και livestream με την μέθοδο pay per view από το link sl2.muvi.com.


112 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Τεράστια νίκη!

bottom of page