top of page

Αναγέννηση Καρδίτσας - Καμπανιακός 0-1



Νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας πέτυχε σήμερα το απόγευμα ο Καμπανιακός στο ΔΑΚ Καρδίτσας απέναντι στην τοπική Αναγέννηση. Σε μια από τις δυσκολότερες έδρες της κατηγορίας, όπου γνώρισε την ήττα μέχρι και ο πρωτοπόρος Λεβαδειακός, οι Κόκκινοι όχι μόνο στάθηκαν όρθιοι αλλά κατάφεραν με γκολ στις καθυστερήσεις να φύγουν και με τους τρεις βαθμούς.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Αμανατίδη παρουσιάστηκαν πολύ καλά διαβασμένοι στον αγωνιστικό χώρο, συμπαγείς αμυντικά, έκλεισαν τους διαδρόμους και δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Κασαπίδη. Όσο ο χρόνος κυλούσε και το παιχνίδι όδευε προς την ολοκλήρωσή του το 0-0 φαινόταν ως το πιο πιθανό τελικό αποτέλεσμα. Στο 93' όμως κι ενώ οι γηπεδούχοι ανέβηκαν μέτρα στο γήπεδο στην προσπάθειά τους να βρουν το γκολ της νίκης, οι Κόκκινοι βρήκαν τον χώρο για αντεπίθεση. Ο Μάνιος βγήκε στον κενό χώρο, οδήγησε την μπάλα και με πολύ ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος των διχτύων του Τσέλιου σημειώνοντας το 0-1 το οποίο παρέμεινε μέχρι το τριπλό σφύριγμα της λήξης. Ο Καμπανιακός ολοκλήρωσε με νίκη τον πρώτο γύρο και με άλλη ψυχολογία πλέον ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου την ερχόμενη Κυριακή εντός έδρας με την ΑΕΛ.

Οι συνθέσεις:

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γ.Τυριακίδης): Τσέλιος, Ντουμάνης(65′ Μακρυδάκης), Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Κέρθι(65′ Σαλαμούρας), Κοκκίνης(82′ Ζάγγος), Ξύδας(65′ Βερνάρδος), Μπούζας(74′ Αθανασιάδης), Κονίγλιο.

Καμπανιακός (Γ. Αμανατίδης): Κασαπίδης, Λαγωνίδης, Γιουκούδης, Σαρβανίδης, Μάνιος, Προσκυνητόπουλος, Μπούσης, Ν. Καθάριος, Έππας, Φροσύνης, Τότσκα.

454 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page