top of page

Γεμάτο ποδοσφαιρικό Σάββατο για την Ακαδημία

Ένα γεμάτο αγωνιστικά Σάββατο ήταν αυτό που μας πέρασε για τα τμήματα υποδομής του Καμπανιακού. Τα μεγαλύτερα Τμήματα του Συλλόγου αγωνίστηκαν στους ομίλους κατάταξης του Πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ σημειώνοντας σε τρία παιχνίδια ισάριθμες νίκες ενώ τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα έδωσαν φιλικούς αγώνες σε Άδενδρο και Ανατολικό γεμίζοντας το ηλιόλουστο πρωινό τους με το αγαπημένο τους άθλημα.

Το Τμήμα της Κ17 τέθηκε αντιμέτωπο με το αντίστοιχο της Αθλητικής Εκπαίδευσης στο Foultrainingcenter κι επικράτησε 2-4 με τους ποδοσφαιριστές του Χρήστου Σαρακατσιάνου να έχουν εξαιρετική εικόνα καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Το Τμήμα της Κ16 παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1 στο τέλος του πρώτου μέρους, κατάφερε να μεταστρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να επικρατήσει τελικά με σκορ 3-5 των Λύκων Δήμου Παύλου Μελά σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο ΟΕΚ Ευκαρπίας "Άλκης Καμπανός".

Με 2-3 εκτός έδρας επικράτησε και το Τμήμα της Κ14 στο γήπεδο της Πενταλόφου με αντίπαλο τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Χάρη Σαββαΐδη ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατάφεραν να φύγουν με τους βαθμούς της νίκης αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.

Το Τμήμα της Κ11 του Παναγιώτη Βέλιου άφησε επίσης εξαιρετικές εντυπώσεις στους αγώνες που έδωσε με Foultraining και Αναγέννηση Χαλκηδόνας στα γήπεδα του Ανατολικού ενώ τα τμήματα του Χρήστου Ευθυμίου φιλοξενήθηκαν στο γήπεδο της Δόξας Αδένδρου αποζημιώνοντας τους φιλάθλους που τα παρακολούθησαν με πολλά χαμόγελα και όμορφες αθλητικές στιγμές.


284 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page