top of page

Καμπανιακός-ΑΕΛ 0-2


Την ήττα γνώρισε σε ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι του ο Καμπανιακός το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στην πρωτοπόρο πλέον του Ομίλου ΑΕΛ.

Ο Γιώργος Αμανατίδης είδε κατά την διάρκεια της εβδομάδας αρκετούς ποδοσφαιριστές του να ταλαιπωρούνται από ιώσεις και κορονοϊό με αποτέλεσμα η ομάδα της Χαλάστρας να κατέβει στο αποψινό παιχνίδι με αρκετές ελλείψεις κάτι που έπαιξε ρόλο στην διάρκεια της αναμέτρησης.

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να έχουν μοιρασμένα τα ποσοστά κατοχής της μπάλας και τις επικίνδυνες στιγμές στις αντίπαλες εστίες χωρίς όμως να καταφέρει κάποια από τις δύο να σκοράρει με το 0-0 να είναι το σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την ίδια εικόνα, ωστόσο όσο τα λεπτά κυλούσαν οι Βυσσινί αύξαναν τα ποσοστά κατοχής της μπάλας και την πίεσή τους στα καρέ του Κασαπίδη. Οι παίχτες που ήρθαν από τον πάγκο βοήθησαν τα μέγιστα την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη να ανεβάσει την απόδοσή της την ίδια ώρα που οι αντίστοιχες επιλογές του Γιώργου Αμανατίδη ήταν λίγες λόγω των αρκετών απουσιών που προαναφέραμε. Ως φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, λοιπόν, η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 65' με τον Παπαγεωργίου κι έχοντας την ψυχολογία και το momentum με το μέρος της έφτασε και σε δεύτερο τέρμα στο 79' με τον Πεντρόσο σφραγίζοντας ένα τρίποντο που την φέρνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με ένα παιχνίδι περισσότερο από τον Λεβαδειακό. Από την άλλη οι Κόκκινοι της Χαλάστρας κλείνουν την χρονιά στην 11η θέση της κατάταξης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καμπανιακός: Κασαπίδης, Λαγωνίδης, Ταΐρης, Γιουκούδης, Σαρβανίδης, Μάνιος, Προσκυνητόπουλος, Μπούσης, Ν. Καθάριος, Ζαννάκης, Γαρύφαλος.

ΑΕΛ: Σουλούκος, Ηλιάδης, Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Πλέγας, Κοσσονού, Κ. Παπαγεωργίου, Αντράντα, Μαυριάς, Πεντρόσο.

533 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page