top of page

Καμπανιακός - Αναγέννηση Καρδίτσας Pregame

Φτάσαμε τέσσερις στροφές πριν το τέλος και των playouts και ο Καμπανιακός υποδέχεται αύριο στις 17.00 στην Χαλάστρα την Αναγέννηση Καρδίτσας σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει εν πολλοίς τη συμμετοχή του στην Super League 2 και της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι Καρδιτσιώτες μετά και τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής βρίσκονται ένα βαθμό πάνω από τον Καμπανιακό στην κατάταξη και δε θέλουν σε καμία περίπτωση να φύγουν ηττημένοι από την Χαλάστρα. Η πρόσφατή τους μάλιστα επίσκεψη εδώ είχε συνοδευτεί και με νίκη στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος με σκορ 0-1. Με το ίδιο σκορ έχει επιβληθεί την φετινή αγωνιστική περίοδο και ο Καμπανιακός δύο φορές στην έδρα των Θεσσαλών.

Πρόκειται για ένα αμφίρροπο παιχνίδι το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στο πόσο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων το θέλουν και το δείξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Γιώργος Αμανατίδης στην αναμέτρηση αυτή θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Παύλου Έππα, με όλους τους υπόλοιπους Κόκκινους να είναι στη διάθεσή του ώστε να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα που θα διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Τον αγώνα θα διευθύνει η κ.Τσιοφλίκη από τον σύνδεσμο Λάρισας με Βοηθούς τον κ.Μίχο από τον σύνδεσμο Λάρισας και την κ.Τσικλητάρη από τον σύνδεσμο Πιερίας. Ενώ για όσους δεν επιλέξουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τις εξέδρες του γηπέδου του Καμπανιακού, θα έχουν την δυνατότητα να το δουν μέσω livestream και την μέθοδο pay per view από το link sl2.muvi.com.


78 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page