top of page

Καμπανιακός - Ηρακλής 0-1

Με ήττα ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της διαδικασίας των playouts της Superleague 2 ο Καμπανιακός καθώς έχασε με 0-1 στην έδρα του σήμερα το απόγευμα από τον Ηρακλή. Σε ένα μέτριο παιχνίδι με λιγοστές φάσεις ο Γηραιός ήταν πιο αποτελεσματικός και με τον Γκερμούς κατάφερε να βάλει το γκολ που έκρινε και την αναμέτρηση στο 36ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν στο δεύτερο μέρος για να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να φανούν απειλητικοί μια φορά με τον Γαρύφαλλο και μια με τον Μυστακίδη λίγο πριν την ολοκλήρωση των ενενήντα λεπτών.

Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Σούλη Παπαδόπουλο να πανηγυρίζουν ακόμα ένα τρίποντο το οποίο τους διατηρεί στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας των playouts με 24 βαθμούς, όσους έχει και ο ΠΑΟΚ Β. Οι Κόκκινοι από την πλευρά τους έμειναν στους 19 βαθμούς, όσους έχει και η Αναγέννηση Καρδίτσας με την οποία ισοβαθμούν στην τρίτη και προνομιούχο θέση, έναν πάνω από την Κοζάνη και τέσσερις από τον Αιολικό.

Την επόμενη αγωνιστική ο Καμπανιακός θα φιλοξενηθεί στην Ευκαρπία από τον ΠΑΟΚ Β σε ακόμα ένα κομβικής βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Καμπανιακός (Αμανατίδης): Γιακουμής, Π. Καθάριος, Λαγωνίδης, Γιουκούδης, Σαρβανίδης, Μπούσης, Ν. Καθάριος, Έππας, Γαρύφαλλος, Παπαστεριανός, Τότσκα.


Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Παλαβράκης, Βιτλής, Πατράλης, Γκμπενιόν, Χρουσιέλ, Κουντουριώτης, Νεοφυτίδης (63΄ Δοϊρανλής), Αρόγιο (46΄ Χειρίτραντας), Σιούτας, Σπυρίδης (84′ Τσαγκαλίδης), Γκερμούς (90΄+1΄ Τόρες).


Βαθμολογία


Ηρακλής 24

ΠΑΟΚ Β 24

Καμπανιακός 19

Αναγ.Καρδίτσας 19

Κοζάνη 18

Αιολικός 15


Επόμενη αγωνιστική


Ηρακλής – Αιολικός

ΠΑΟΚ Β΄ – Καμπανιακός

Αναγέννηση Καρδίτσας – Κοζάνη


112 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page