top of page

Καμπανιακός - Ηρακλής Pregame

Τον Ηρακλή αντιμετωπίζει ο Καμπανιακός αύριο στην Χαλάστρα στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου των playouts του Βορείου Ομίλου της Super League 2. Οι Κόκκινοι μετά την μεγάλη τους εντός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ Β μεσοβδόμαδα καλούνται να αντιμετωπίσουν τον Γηραιό στην Χαλάστρα με στόχο ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα. Σε περίπτωση νίκης ο Καμπανιακός θα ξεπεράσει στον βαθμολογικό πίνακα τον Ηρακλή και θα ξεκινήσει τον δεύτερο γύρο από θέση ισχύος.

Τα δύο φετινά παιχνίδια μεταξύ των αυριανών αντιπάλων έληξαν με μία νίκη για τον Ηρακλή με 1-3 στην Χαλάστρα και μια ισοπαλία 2-2 στον αγώνα του δευτέρου γύρου που διεξήχθη στην Δράμα. Και στους δύο αγώνες ο Καμπανιακός κατάφερε να προηγηθεί με 1-0 και 0-2 αλλά στο πρώτο γνώρισε την ολική ανατροπή ενώ στο δεύτερο ισοφαρίστηκε. Στην αυριανή συνάντηση οι γηπεδούχοι ευελπιστούν να προηγηθούν και πάλι και να κρατήσουν ένα υπέρ τους σκορ μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης.

Στην προσπάθεια αυτή δε θα μπορέσουν να συμμετέχουν ο Μάρκος Προσκυνητόπουλος κι ο Παναγιώτης Μάνιος καθώς αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Από κει και πέρα ο Γιώργος Αμανατίδης θα έχει όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του στην διάθεση του για να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σύνολο στον αγωνιστικό χώρο.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Κεχαγιάς από τον σύνδεσμο Κοζάνης με Βοηθούς τους κ.κ. Θανασιά από τον σύνδεσμο Ηπείρου και Ζήρδα από τον σύνδεσμο Δράμας. Όσοι επιλέξουν να μη δουν ζωντανά το παιχνίδι από τις κερκίδες του γηπέδου του Καμπανιακού θα έχουν την δυνατότητα να το παρακολουθήσουν live stream με την μέθοδο pay per view από την διεύθυνση sl2.muvi.com.


119 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page