top of page

Καμπανιακός Κ19 - Ηρακλής Κ19 2-0

Την δεύτερή της νίκη της πέτυχε η Κ19 του Καμπανιακού σήμερα το απόγευμα απέναντι στην αντίστοιχη του Ηρακλή με σκορ 2-0.

Οι Κόκκινοι άρχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες από πολύ νωρίς στο παιχνίδι καθώς μόλις στο πέμπτο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Αλημπαρούτη ο Καλπακίδης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας αλλά ο τερματοφύλακας του Γηραιού αποσόβησε το 1-0 την τελευταία στιγμή. Με την συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα ο Καμπανιακός χάνει νέα μεγάλη ευκαιρία. Μετά από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας Μυγδαλιάς και Μανιάνι παίζουν το ένα-δύο στο ύψος της μεγάλης περιοχής με τον πρώτο να βγαίνει σε θέση τετατέτ αλλά να ηττάται από τον τερματοφύλακα των Κυανόλευκων. Λίγα λεπτά αργότερα μετά από νέα εκτέλεση του Αλημπαρούτη ο Καράδαλης πήρε την κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση. Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος είχε εξαιρετικό ρυθμό με τους 22 ποδοσφαιριστές να παίζουν σε υψηλή ένταση. Το σύνολο των Σωτήρη Αυγέρου και Χάρη Σαββαΐδη κατάφερε να προηγηθεί τελικά με την συμπλήρωση τριάντα λεπτών παιχνιδιού όταν ο Αλημπαρούτης εκτέλεσε και πάλι στατική φάση από πλάγια αριστερά αλλά ο Καράδαλης αυτή την φορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ. Το τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου ο ρυθμός ανέβηκε ακόμα περισσότερο με τους γηπεδούχους να βρίσκουν χώρους και για δεύτερο τέρμα αλλά να παρουσιάζονται νευρικοί στην τελική τους ενέργεια. Έτσι το 1-0 παρέμεινε μέχρι την λήξη του πρώτου σαρανταπεντάλεπτου.

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής προσπάθησε να πάρει μέτρα στο γήπεδο ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης αλλά έγινε ευάλωτος στα μετόπισθεν. Παρόλα αυτά δημιούργησε ευκαιρίες, κυρίως από αμυντικά λάθη των γηπεδούχων, με κορυφαία το χαμένο τετατέτ του Χουσεΐνογλου το οποίο απέκρουσε ο Μπούρδας. Ο Καμπανιακός από τη μεριά του βρήκε και δεύτερο γκολ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αλημπαρούτη ο Καλπακίδης πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Καμπανιακός έχασε μέτρα στο γήπεδο αλλά φαινόταν πολύ απειλητικός στις αντεπιθέσεις του με τον Ηρακλή να απειλεί κυρίως με σουτ έξω από την περιοχή τα οποία δεν προβλημάτισαν ιδιαίτερα τον Μπούρδα.

Για τον Καμπανιακό αγωνίστηκαν οι: Μπούρδας, Κοασίδης, Καπουσούζης, Καλπακίδης, Καράδαλης (75' Μπαρουτούδης), Παντελής (75' Παναγιωτόπουλος), Παπαχριστούδης (65' Μητρούδης), Μυγδαλιάς (55' Δερματίδης), Μανιάνι (65' Δήμου), Σαβράμης, Αλημπαρούτης


383 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page