top of page

Καμπανιακός-Μακεδονικός 1-2


Το καλύτερο του παιχνίδι πραγματοποίησε ο Καμπανιακός σήμερα το απόγευμα στη Χαλάστρα κόντρα στον Μακεδονικό στο πλαίσιο της δωδέκατης αγωνιστικής της Super League 2. Η απόδοση των Κόκκινων κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα χωρίς όμως να μετουσιωθεί και στο ανάλογο αποτέλεσμα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τον Καμπανιακό καθώς μόλις στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης στην πρώτη επίσκεψη του Μακεδονικού ο Ζαφειράκης με πολύ ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ιωαννίδη ανοίγοντας το σκορ. Οι γηπεδούχοι στα επόμενα λεπτά προσπάθησαν να βρουν τα πατήματα τους και στο 18ο λεπτό έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πόζογλου και φάση διαρκείας ο Έππας γύρισε την μπάλα προς την εστία αλλά ο Τσουκάνης πρόλαβε κι έδιωξε πριν αυτή περάσει την γραμμή. Πέντε λεπτά αργότερα ο Γιουκούδης χάνει τεράστια ευκαιρία όταν από θέση τετατέτ δεν καταφέρνει να κερδίσει τον Περντρέου ο οποίος απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ. Στο κόρνερ που ακολούθησε η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Γαρύφαλου ο οποίος σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων. Η πίεση του Καμπανιακού συνεχίστηκε με τους γηπεδούχους να κερδίζουν αρκετά κόρνερ των οποίων οι εκτελέσεις δημιουργούσαν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία των Πράσινων. Μια ακόμα τέτοια εκτέλεση στο 30' κατέληξε στα πόδια του Έππα το σουτ του οποίου είχε ανάλογη κατάληξη με του Γαρύφαλου. Στο 32' και κόντρα στη ροή του αγώνα μετά από λάθος στο κέντρο, Σιμόνι και Τσιλιγγίρης συνεργάστηκαν εξαιρετικά και ο δεύτερος πέτυχε δεύτερο τέρμα για τον Μακεδονικό με σουτ μέσα από την περιοχή. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Αμανατίδη δεν το έβαλαν κάτω κι έχασαν νέα ευκαιρία με τον Μανιό μέσα από την μεγάλη περιοχή ενώ το ημίχρονο έκλεισε με χαμένη πολύ μεγάλη ευκαιρία από τον Γιουκούδη η κεφαλιά του οποίου από το ύψος της μικρής περιοχής πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να είναι εγκατεστημένοι στο επιθετικό μισό τους και να ασκούν μεγάλη πίεση. Στο 63' μετά από φάση διαρκείας ο Μπούσης πλάσαρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Περντρέου πραγματοποίησε νέα εξαιρετική απόκρουση. Δύο λεπτά αργότερα ο Πόζογλου σκόραρε αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 70' οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν όταν ο Χασάνογλου έκανε επικίνδυνο μαρκάρισμα έξω από την περιοχή και δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Την εκτέλεση της στατικής φάσης ανέλαβε ο Πόζογλου ο οποίος έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γιουκούδης με σουτ μείωσε σε 1-2. Ο Καμπανιακός έχοντας το momentum και την αριθμητική υπεροχή χάνει νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Πόζογλου να σουτάρει μέσα από την περιοχή αλλά την μπάλα να περνάει άουτ. Τα τελευταία δεκαπέντε λεπτά ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων ο οποίος οδήγησε σε άλλες τέσσερις τελικές χωρίς όμως καμία τους να φέρει το γκολ της ισοφάρισης. Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα ο Πόζογλου αντίκρυσε κι αυτός την κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία σε μια διαιτητική τετράδα η οποία προκάλεσε πολλές φορές τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Καμπανιακός (Γ. Αμανατίδης): Ιωαννίδης, Π. Καθάριος (66′ Προσκυνητόπουλος), Γιουκούδης, Πόζογλου, Μπούσης, Μάνιος (Ν. Καθάριος), Έππας, Λαγωνίδης, Γαρύφαλος (76′ Τότσκα), Παπαστεριανός, Σαρβανίδης.

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Περντρέου, Χασάνογλου, Τσιλιγγίρης (78′ Λυμπεράκης), Τσαμούρης, Πέδρο Λούκας, Χάσεκ (60′ Λεωνιδόπουλος), Μπουλάτοβιτς (73′ Σανγκινέτι), Παναγιωτούδης, Ζαφειράκης (73′ Προβυδάκης), Τσουκάνης, Σιμόνι (60′ Μπιανκόνι).

329 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page