top of page

ΠΑΟΚ Β - Καμπανιακός 1-0

Την πρώτη του ήττα γνώρισε ο Καμπανιακός σήμερα το απόγευμα στην Ευκαρπία από τον ΠΑΟΚ Β στα φετινά μεταξύ τους παιχνίδια με σκορ 1-0. Σε ένα παιχνίδι που δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας οι Ασπρόμαυροι κατάφεραν να πετύχουν το μοναδικό τέρμα και να φύγουν με τους τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς της νίκης οι οποίοι τους φέρνουν ακόμα πιο κοντά στη μαθηματική διασφάλιση της παραμονής τους. Από την άλλη ο Καμπανιακός με τη σημερινή του ήττα έπεσε στην τέταρτη θέση της ειδικής βαθμολογίας των playouts στην οποία συγκατοικεί με την Κοζάνη.

Οι δυνατές μονομαχίες ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της αποψινής αναμέτρησης με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να βγάζουν πάθος και δύναμη στον αγωνιστικό χώρο με το θέαμα και την ποιότητα να μπαίνουν σε δεύτερο ρόλο. Οι κλασικές ευκαιρίες κι οι μεγάλες φάσεις απουσίασαν με τους γηπεδούχους να βρίσκουν γκολ από μια σέντρα-σουτ του Σπυράκου στο 35ο λεπτό, σε μια φάση η οποία προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των Κόκκινων για φάουλ στον Τότσκα που προηγήθηκε και δε δόθηκε. Το σύνολο του Γιώργου Αμανατίδη προσπάθησε να απαντήσει στο γκολ αυτό με την πιο μεγάλη ευκαιρία του να χάνεται από τον Γαρύφαλο στο 57' όταν το σουτ του μέσα από την μεγάλη περιοχή πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μπαλωμένου. Στη συνέχεια του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης.

Ο Καμπανιακός ξεκινάει από αύριο κιόλας την προετοιμασία του για το παιχνίδι του επόμενου Σαββατοκύριακου με την Αναγέννηση Καρδίτσας και το οποίο έχει τον χαρακτήρα τελικού για τους Κόκκινους.


Οι συνθέσεις των ομάδων:


ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Σπυράκος, Τασιούρας, Μανωλιούδης, Κωττάς, Παντεκίδης (81′ Ρούμνιατσεβ), Τσοπούρογλου, Γιαξής, Γρόσδης, Γκούμας (64′ Δαρέλας), Κανίς (74′ Σαποβάλοφ).


Καμπανιακός (Αμανατίδης): Κασαπίδης, Π. Καθάριος, Λαγωνίδης, Γιουκούδης, Σαρβανίδης (80' Ταΐρης), Μπούσης, Έππας (80' Πολύζος), Φροσύνης (69′ Πόζογλου), Γαρύφαλλος (80' Παπακωνσταντίνου), Παπαστεριανός, Τότσκα (69′ Μυστακίδης)


Πρόγραμμα


Κυριακή 21/04


Αναγέννηση Καρδίτσας - Κοζάνη 1-1

ΠΑΟΚ Β' - Καμπανιακός 1-0


Δευτέρα 22/04


Ηρακλής - Αιολικός (16:00)


Βαθμολογία Playout


1. ΠΑΟΚ Β' 27 (6 αγώνες)

2. Ηρακλής 24 (5 αγώνες)

3. Αναγέννηση Καρδίτσας 20 (6 αγώνες)

----------------------------------

4. Καμπανιακός 19 (6 αγώνες)

5. Κοζάνη 19 (6 αγώνες)

6. Αιολικός 15 (5 αγώνες)


125 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page