top of page

ΠΑΟΚ Β - Καμπανιακός Pregame

Πρεμιέρα δεύτερου γύρου για τα playouts της Superleague 2 με τον Καμπανιακό να φιλοξενείται την Κυριακή στις 16.00 στην Ευκαρπία από τον ΠΑΟΚ Β.

Δεν πέρασαν δέκα μέρες και οι δύο ομάδες ξανασυναντιούνται μετά το μεταξύ τους παιχνίδι στην Χαλάστρα το οποίο είχε βρει νικητές τους Κόκκινους με 4-2. Ο Καμπανιακός είχε επιβληθεί επίσης και στους δύο αγώνες της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος με 2-3 στην Ευκαρπία και 2-0 στην Χαλάστρα.

Το ίδιο θα προσπαθήσει να πετύχει και αύριο και στην προσπάθειά του αυτή θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τραυματία Παναγιώτη Μάνιου. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του Γιώργου Αμανατίδη για την αυριανή αναμέτρηση.

Οι Κόκκινοι μπορεί να έχουν χτίσει ένα πολύ καλό σερί με αντίπαλο τους Ασπρόμαυρους αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας της διαδικασίας των playouts και θα πρέπει να καταβάλουν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουν στη νίκη η οποία και θα τους δώσει τεράστια βαθμολογική ανάσα.

Την αυριανή αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Κουκούλας από τον σύνδεσμο Λέσβου με Βοηθούς τους κ.κ. Μποζατζίδη και Τσεχελίδη από τον σύνδεσμο Μακεδονίας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί livestream με την μέθοδο pay per view στο link sl2.muvi.com.


67 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page