top of page

Σεμινάριο της Sportradar για την Κ19

Η Sportradar AG είναι μια πολυεθνική εταιρεία με έδρα το Σανκτ Γκάλεν της Ελβετίας, που συλλέγει και αναλύει δεδομένα που αφορούν τον αθλητισμό. Η Sportradar παρέχει υπηρεσίες σε εταιρείες στοιχημάτων, εθνικές ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες και διεθνείς αθλητικές οργανώσεις όπως η UEFA και η ΔΟΕ.

Απεσταλμένος της Εταιρείας σε συνεργασία με την ΕΠΟ και την Super League 2 διοργανώνει εργαστήρια ακεραιότητας τα οποία διδάσκουν στους συλλόγους και τους παίκτες τους για το πώς λειτουργεί η αγορά στοιχημάτων, οι διάφορες μορφές των στημένων αγώνων και πώς ανιχνεύεται η χειραγώγηση ενός αγώνα καθώς και για τον τρόπο με τον οποίον θα πρέπει να ενεργήσουν αν προσεγγιστούν ώστε να συμμετέχουν σε κάτι τέτοιο.

Εκπρόσωπος της Εταιρείας επισκέφθηκε χτες το απόγευμα την Χαλάστρα και διεξήγαγε σεμινάριο στην Δημοτική Βιβλιοθήκη "Δημ. Κ. Χαντές" με τους ποδοσφαιριστές της Κ19 του Καμπανιακού να συλλέγουν σημαντικές πληροφορίες όσον αφορά την πιθανή προσέγγιση τους από επιτήδειους οι οποίοι θα θέλουν να τους χρησιμοποιήσουν για να χειραγωγήσουν κάποιον αγώνα, το παράνομο μιας τέτοιας ενέργειας και τους τρόπους με τους οποίους θα πρέπει να ενημερώσουν τους αρμόδιους φορείς ώστε να επιληφθούν των θεμάτων αυτών με τον κατάλληλο τρόπο.

O εκπρόσωπος της Sportradar κ. Γαλάνης με σύνθημά του τα τρία "Α", Αναγνώρισε, Αρνήσου, Ανάφερε, έκανε κατανοητό στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Συλλόγου ότι το μοναδικό κέρδος είναι να ασχολούνται αμιγώς με το αγωνιστικό σκέλος του ποδοσφαίρου κι ότι όποια κέρδη μπορεί να αποκομίσουν από την εμπλοκή τους σε κάποια παράνομη δραστηριότητα θα είναι μόνο πρόσκαιρα ενώ οι ζημίες που θα ακολουθήσουν ως φυσική συνέχεια θα είναι βλαβερές για τον Σύλλογο που εκπροσωπούν και καταστροφικές για τους ίδιους και την πορεία τους στον αθλητισμό.



159 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page