top of page

Στο Final Four της Superleague 2 η Κ19!

Στο Final Four του Πρωταθλήματος Νέων Κ19 της Superleague 2 προκρίθηκε σήμερα το μεσημέρι η ομάδα του Καμπανιακού μετά την επικράτηση της με σκορ 0-3 απέναντι στην αντίστοιχη του Ηρακλή στο γήπεδο της Μίκρας. Το παιχνίδι άργησε πενήντα ολόκληρα λεπτά να ξεκινήσει καθώς δεν είχε προσέλθει γιατρός στο γήπεδο με ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έκρινε ότι το χρονικό διάστημα των πενήντα λεπτών ήταν εύλογο για να περιμένει κι έτσι με την άφιξη τελικά γιατρού στο γήπεδο ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά.

Οι Κόκκινοι έδειξαν από πολύ νωρίς τις διαθέσεις τους στον αγωνιστικό χώρο και πριν ακόμα συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα ζήτησαν πέναλτι σε γκρέμισμα του Αλημπαρούτη μέσα στην μεγάλη περιοχή λίγο πριν βρεθεί σε θέση βολής με τον διαιτητή της αναμέτρησης να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί. Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο ήταν καταιγιστικοί, παρήγαγαν φάσεις συνεχώς και αν δεν υπήρχε ο εξαιρετικός τερματοφύλακας των Κυανόλευκων ο δείκτης του σκορ θα ξέφευγε. Ο Μανιάνι στο 5' με σουτ μέσα από την περιοχή στέλνει την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Ο Μυγδαλιάς στο δέκατο λεπτό μετά από εξαιρετική ανάπτυξη και σέντρα από δεξιά στέλνει την μπάλα από το ύψος της μικρής περιοχής ανενόχλητος με κεφαλιά άουτ. Σε ακόμα μία πολύ ωραία εκδηλωμένη επίθεση ο Αλημπαρούτης σουτάρει από το ύψος του πέναλτι αλλά ο τερματοφύλακας των Κυανόλευκων ήταν και πάλι εκεί να διώξει με τα πόδια. Λίγο αργότερα ο Δερματίδης βγαίνει σε θέση βολής από πλάγια θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή και πλασάρει λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Και φτάνουμε στο εικοστό λεπτό του αγώνα όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καπουσούζη ο Καλπακίδης παίρνει την κεφαλιά, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων αποκρούει ενστικτωδώς αλλά ο Μανιάνι στην επαναφορά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και ανοίγει το σκορ. Οι ποδοσφαιριστές των Σωτήρη Αυγέρου και Χάρη Σαββαΐδη συνέχισαν με αυτόν τον φρενήρη ρυθμό στο παιχνίδι τους κι έχασαν νέα κλασική ευκαιρία με τον Μανιάνι ο οποίος απέφυγε ωραία τον προσωπικό του αντίπαλο μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του αποκρούστηκε και πάλι από τον τερματοφύλακα του Ηρακλή. Στο 40' Μυγδαλιάς μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια πλάγια αριστερά γύρισε την μπάλα στο σωστό σημείο κι ο Δερματίδης με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του Καμπανιακού. Το ημίχρονο έκλεισε με νέα χαμένη κλασική ευκαιρία για τον Καμπανιακό όταν ο Αλημπαρούτης βρέθηκε σε θέση τετατέτ από πλάγια δεξιά αλλά το πλασέ του απέκρουσε σε κόρνερ ο goalkeeper των γηπεδούχων. Το 0-2 ήταν και το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως ακριβώς τελείωσε και το πρώτο, με κλασική ευκαιρία για τον Καμπανιακό. Ο Παντελής έκλεψε την μπάλα στο κέντρο, ο Μυγδαλιάς έβγαλε με ωραία πάσα σε θέση τετατέτ τον Μανιάνι αλλά εκείνος νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των Κυανόλευκων. Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση και τα κατάφερναν στο τέταρτο μεταξύ εξηκοστού και εβδομηκοστού πέμπτου λεπτού όταν χρειάστηκαν τρεις σπουδαίες επεμβάσεις του Δήμου ώστε να μείνει η διαφορά ασφαλείας των δύο τερμάτων. Ο Καμπανιακός μάλιστα έφτασε και σε τρίτο τέρμα στην τελευταία φάση του αγώνα όταν μετά από βολέ του Δήμου ο Παναγιωτόπουλος με κεφαλιά βρήκε τον Αλημπαρούτη στην πλάτη της άμυνας κι εκείνος με πλασέ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για την νίκη-πρόκριση της ομάδας του.

Ήταν ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση αυτών των νεαρών ποδοσφαιριστών η οποία τους έδωσε μια δίκαιη πρόκριση στο Final Four μιας διοργάνωσης στην οποία πρώτη φορά λαμβάνουν μέρος αυτοί και ο Σύλλογος του Καμπανιακού. Σε έναν αμφίρροπο όμιλο με καλές ομάδες και παρά το άσχημο ξεκίνημα με τις δύο ήττες στις πρώτες τρεις αγωνιστικές οι παίχτες αυτοί έδειξαν ότι έχουν μέταλλο και παίζοντας τα υπόλοιπα παιχνίδια με την πλάτη στον τοίχο κατάφεραν να πάρουν μέσα από εξαιρετικές εμφανίσεις αυτό που πραγματικά δικαιούνταν.

Για τον Καμπανιακό αγωνίστηκαν οι: Δήμου Σ., Κοασίδης, Καπουσούζης (78' Μπουμπίδης), Καλπακίδης, Καράδαλης, Παντελής (78' Δήμου Φ.), Δερματίδης (58' Ντάγκας), Μυγδαλιάς (70' Παναγιωτόπουλος), Μανιάνι (70' Μητρούδης), Σαβράμης, Αλημπαρούτης



320 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page