top of page

Καμπανιακός - ΑΕΑ 2-1

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον Καμπανιακό Β ο οποίος επικράτησε με σκορ 2-1 της ΑΕ Αμπελοκήπων στον αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Μυγδόνιο Αθλητικό Κέντρο στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος του Πρώτου Ομίλου της Α Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της ΕΠΣΜ.

Το σύνολο των Σωτήρη Αυγέρου και Χάρη Σαββαΐδη πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό πρώτο σαρανταπεντάλεπτο έχοντας υψηλά ποσοστά κατοχής μπάλας και δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες στο αντίπαλο τέρμα μέσα από συντονισμένη πίεση και συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Οι Κόκκινοι έκαναν το 1-0 μόλις στο έκτο λεπτό όταν ο Μανιάνι πιέζοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα τον οδήγησε σε λάθος και άνοιξε το σκορ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη και τελευταία φορά στο πρώτο ημίχρονο με μια όμορφα εκδηλωμένη επίθεση η οποία κατέληξε με σουτ από πλάγια θέση το οποίο πέρασε άουτ. Από κει και μετά ο Καμπανιακός μέτρησε τρεις κλασικές ευκαιρίες οι οποίες είχαν τον ίδιο εκτελεστή και τρεις διαφορετικές καταλήξεις. Στο 12' μετά από ωραία συνεργασία η μπάλα έφτασε στα πόδια του Αλημπαρούτη ο οποίος πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 20' μετά από πίεση στο επιθετικό τρίτο ο Μυγδαλιάς έγινε κάτοχος της μπάλας, πάσαρε στον Αλημπαρούτη αλλά εκείνος σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Τσίφτση. Δέκα λεπτά αργότερα ο Αλημπαρούτης κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά, κατάφερε να βγει νικητής από τις μονομαχίες αλλά το πλασέ του από το ύψος της μικρής περιοχής απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μανιάνι μετά από ωραία ατομική ενέργεια σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τσίφτση. Ενώ η τελευταία μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο χάθηκε από τον Μπουμπίδη ο οποίος μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αλημπαρούτη πήρε την κεφαλιά μόνος στο δεύτερο δοκάρι αλλά αυτή δεν βρήκε στόχο.

Στο δεύτερο μέρος η απόδοση των γηπεδούχων δεν διατήρησε τα υψηλά στάνταρ του πρώτου ημιχρόνου και παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι που το κύριο χαρακτηριστικό του ήταν οι μονομαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών ενώ έλειψαν οι κλασικές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Καμπανιακός κατάφερε να ζευγαρώσει τα τέρματά του όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Αλημπαρούτη ο Μπουμπίδης βρέθηκε και πάλι μόνος στο δεύτερο δοκάρι αλλά αυτή τη φορά η εκτέλεσή του βρήκε δίχτυα κάνοντας το 2-0. Οι Αμπελοκηπιώτες παρόλα αυτά ξαναμπήκαν στο παιχνίδι ένα τέταρτο πριν τη λήξη του όταν ο Χατζησπύρου με εξαιρετική ενέργεια απέφυγε τρεις ποδοσφαιριστές και με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή παραβίασε την εστία του Κασμαρίδη. Οι φιλοξενούμενοι μετά την μείωση του σκορ πήραν μέτρα στο γήπεδο ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης το οποίο πλησίασαν δύο φορές. Την πρώτη εφτά λεπτά πριν ολοκληρωθούν τα ενενήντα όταν το γύρισμα του επιθετικού τους από πλάγια δεξιά πέρασε παράλληλα από την εστία του Κασμαρίδη χωρίς όμως να υπάρχει κάποιος να την σπρώξει στα δίχτυα και την δεύτερη στο 87' όταν το σουτ τους μέσα από την μεγάλη περιοχή κατάφερε να κοντράρει ο Δήμου. Από την άλλοι οι γηπεδούχοι παρότι έβρισκαν ανοιχτούς χώρους στην κόντρα δεν είχαν το καθαρό μυαλό είτε στην τελική πάσα είτε στην εκτέλεση ώστε να βάλουν ένα τρίτο γκολ το οποίο θα καθάριζε νωρίτερα την υπόθεση νίκη.

Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε την ομάδα του Καμπανιακού να πανηγυρίζει την κατάκτηση της νίκης και να συγκατοικεί με άλλες τέσσερις ομάδες στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 29 βαθμούς.

Για τον Καμπανιακό αγωνίστηκαν οι: Κασμαρίδης, Κοασίδης, Μπουμπίδης, Καράδαλης, Δήμου, Παναγιωτόπουλος, Ντάγκας (55' Καπουσούζης), Μυγδαλιάς, Μανιάνι (72' Καρκαμάνης), Δερματίδης (46' λ.τρ. Σαβράμης), Αλημπαρούτης (90' Σιδηρόπουλος).


347 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page