top of page

Καμπανιακός Β - Μακεδονικός Γέφυρας 2-1

Την 15η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Α Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της ΕΠΣΜ πέτυχε σήμερα το πρωί ο Καμπανιακός Β, ο οποίος επικράτησε εντός έδρας του Μακεδονικού Γέφυρας με σκορ 2-1.

Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα στην αναμέτρηση τα οποία αντικατοπτρίστηκαν πλήρως στην εξέλιξη του σκορ. Σωτήρης Αυγέρος και Χάρης Σαββαΐδης έχοντας μεσοβδόμαδα το πολύ κρίσιμο παιχνίδι για το Πρωτάθλημα Νέων Κ19 της Superleague 2 με τον Ηρακλή προτίμησαν να ξεκουράσουν μερικούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν επιβαρυνθεί με συνεχόμενα παιχνίδια είτε αφήνοντας τους εκτός αποστολής είτε στον πάγκο, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που είχαν λιγότερο στη διάρκεια της σεζόν αλλά και σε κάποιους που επέστρεψαν από τραυματισμούς. Στο πρώτο μέρος οι Κόκκινοι εμφανίστηκαν εντελώς εκτός κλίματος, νωθροί στις ενέργειές τους, ασύνδετοι στις γραμμές τους με πολλές χαμένες μονομαχίες και λανθασμένες επιλογές και δίκαια βρέθηκαν πίσω στο σκορ δέκα λεπτά πριν συμπληρωθούν τα πρώτα σαρανταπέντε. Παρότι είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους απείλησαν ελάχιστα τους φιλοξενούμενους με μεγαλύτερη ευκαιρία αυτή του Μητρούδη λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου όταν νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε σουτ του από το ύψος της μικρής περιοχής.

Το Τεχνικό Team του Καμπανιακού προχώρησε πολύ γρήγορα σε διορθωτικές κινήσεις και ολοκλήρωσε τις αλλαγές του με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Η εικόνα των γηπεδούχων άλλαξε εντελώς κι αυτό έγινε αισθητό από το πρώτο λεπτό της επανάληψης. Οι Κόκκινοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με την συμπλήρωση πενήντα λεπτών όταν ο Κώττας εκτέλεσε το κόρνερ κι ο Καράδαλης κινούμενος στο πρώτο δοκάρι πήρε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Καμπανιακός έγινε ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού, έδειχνε μια ταχύτητα πάνω από τον αντίπαλό του και δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή με μεγάλη συχνότητα. Στο 58' ο Τζίγκας μετά από ωραία ατομική ενέργεια βρέθηκε σε θέση τετατέτ αλλά ο τερματοφύλακας της Γέφυρας πρόλαβε να του κλείσει την εστία και να αποσοβήσει το γκολ. Ο ίδιος παίχτης πέντε λεπτά αργότερα μετά από πολύ ωραία μεταβίβαση του Κώττα βρέθηκε και πάλι σε θέση τετατέτ αλλά το τελείωμά του πέρασε ψηλά άουτ. Ο Καμπανιακός όσο περνούσε η ώρα φαινόταν πιο φρέσκος από τους φιλοξενούμενους και πατούσε εύκολα στην αντίπαλη περιοχή κάνοντας το δεύτερο γκολ να φαίνεται θέμα χρόνου. Ο Μακεδονικός Γέφυρας παρόλα αυτά κοντρα στην ροή του αγώνα έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί με τον Μπούρδα να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση και να κρατάει το 1-1. Παναγιωτίδης και Ντάγκας με τις πλαγιοκοπήσεις τους δημιουργούσαν πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα και σε μια τέτοια στο 78ο λεπτό η μπάλα έφτασε στα πόδια του Τζίγκα ο οποίος αυτή τη φορά δεν αστόχησε και με ωραίο πλασέ έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν εξαιρετικά το προβάδισμά τους ενώ αν ήταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν να διευρύνουν κι άλλο τον δείκτη του σκορ.

Αυτό ήταν το τελευταίο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι της Β Ομάδας του Καμπανιακού καθώς τις τελευταίες δύο αγωνιστικές παίζει εκτός έδρας με Εθνικό Μαλγάρων και Θερμαϊκό.


Για τον Καμπανιακό αγωνίστηκαν οι: Μπούρδας, Γωνιωτάκης, Καρκαμάνης, Καράδαλης, Μπαρουτούδης, Παναγιωτόπουλος, Βίτης (40' Ντάγκας), Δήμου (46' Σαβράμης), Μητρούδης (46' Τζίγκας), Παπαχριστούδης (46' Κώττας), Σιδηρόπουλος (46' Παναγιωτίδης)


157 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page