top of page

Ομόνοια Σίνδου - Καμπανιακός Β 2-1

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η Β Ομάδα του Καμπανιακού από την Ομόνοια Σίνδου στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος του Πρώτου Ομίλου της Α Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της ΕΠΣΜ. Σωτήρης Αυγέρος και Χάρης Σαββαΐδης παρέταξαν την ομάδα τους με αρκετές αλλαγές σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια του Πρωταθλήματος της Α Ερασιτεχνικής και της Κ19 καθώς την Τρίτη δίνουν πολύ σημαντικό αγώνα στην Χαλάστρα με την Κ19 της Κοζάνης. Παρόλα αυτά οι Κόκκινοι είχαν αρκετά καλή εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και άξιζαν να πάρουν κάτι παραπάνω.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο ανάμεσα στις δύο ομάδες με τους φιλοξενούμενους να έχουν παραπάνω την μπάλα στα πόδια τους αλλά τους γηπεδούχους να απειλούν περισσότερο, κυρίως με κάποια σουτ εκτός περιοχής και στατικές φάσεις. Από μία τέτοια στατική φάση προήλθε και το πρώτο γκολ της Ομόνοιας στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ οι αμυνόμενοι του Καμπανιακού δεν κατάφεραν να απομακρύνουν την μπάλα και ο επιθετικός των γηπεδούχων με σουτ μέσα από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μπούρδα γράφοντας το 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ για τους γηπεδούχους. Παρότι ο Καμπανιακός μπήκε καλά στο πρώτο πεντάλεπτο με διάθεση να πιέσει για να φτάσει στην ανατροπή ένα αμυντικό λάθος έδωσε την ευκαιρία στον Ντότσι να σκοράρει και να ζευγαρώσει τα τέρματα της ομάδας του. Ο Καμπανιακός παρά την ψυχρολουσία συνέχισε να ασκεί πίεση και μείωσε γρήγορα όταν μετά από ωραία ατομική ενέργεια ο Αλημπαρούτης γύρισε την μπάλα κι ο Σιδηρόπουλος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι Κόκκινοι συνέχιζαν να πιέζουν έχοντας τις γραμμές τους ψηλά με αποτέλεσμα να δημιουργούν ευκαιρίες αλλά και να αφήνουν αρκετούς χώρους τους οποίους εκμεταλλεύτηκε η γρήγορη επιθετική γραμμή της Σίνδου για να παράγει κι αυτή φάσεις. Στο 65' ο Αλημπαρούτης χάνει μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του μέσα από την μεγάλη περιοχή να περνά ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Στο 70' μετά από αντεπίθεση ο Φέμι σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπούρδα. Λίγα λεπτά αργότερα ο Δερματίδης παρότι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων καθυστέρησε με αποτέλεσμα να τον προλάβουν οι αμυντικοί των Πράσινων ενώ στο 80' ο ίδιος παίχτης με σουτ σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας. Προς το τέλος του παιχνιδιού ο Ντότσι εκμεταλλεύτηκε νέο λάθος της άμυνας του Καμπανιακού το οποίο πρόλαβε να διορθώσει ο Μπαρουτούδης λίγο πριν σουτάρει ο επιθετικός της Ομόνοιας. Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε τους γηπεδούχους να κλειδώνουν με τη σημερινή νίκη τους την παραμονή τους στην κατηγορία και τους ποδοσφαιριστές του Καμπανιακού να μπαίνουν άμεσα στην διαδικασία προετοιμασίας για το επικείμενο πολύ σημαντικό παιχνίδι της Τρίτης με την Κοζάνη στις 17.00 στην Χαλάστρα.


Για τον Καμπανιακό αγωνίστηκαν οι: Μπούρδας, Γωνιωτάκης, Μπουμπίδης (60' Καπουσούζης), Καρκαμάνης (46' Κοασίδης), Μπαρουτούδης, Παναγιωτόπουλος, Βίτης (46' Αλημπαρούτης), Παπαχριστούδης (46' Σαβράμης), Μητρούδης (55' Μανιάνι), Δερματίδης, Σιδηρόπουλος.


154 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page