top of page

ΠΑΟΚ Ερασιτέχνες - Καμπανιακός Β 2-1

Την ήττα μετά από έξι σερί νικηφόρα αποτελέσματα γνώρισε η Β Ομάδα του Καμπανιακού εκτός έδρας από τους Ερασιτέχνες του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος του Πρώτου Ομίλου της Α Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της ΕΠΣΜ. Σε έναν πολύ απαιτητικό αγώνα όπου ο ρυθμός και η έντασή του ήταν σε υψηλά επίπεδα στην μεγαλύτερη διάρκειά του, οι παίχτες του Καμπανιακού έβγαλαν κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια των τελευταίων εβδομάδων και δεν είχαν την απόδοση στην οποία μας έχουν συνηθίσει στο πρώτο μέρος.

Οι Κόκκινοι πέταξαν ένα ολόκληρο ημίχρονο καθώς στα πρώτα σαρανταπέντε λεπτά παρότι έτρεξαν αρκετά, παρουσιάστηκαν χωρίς συνοχή, με μεγάλες αποστάσεις κι έβγαιναν δεύτεροι στις περισσότερες μονομαχίες. Ως φυσική απόρροια όλων αυτών βρέθηκαν πίσω στο σκορ ενώ αν δεν ήταν σε πολύ καλή μέρα ο Μπούρδας, ο οποίος απέτρεψε κάποιο δεύτερο τέρμα σε δύο-τρεις περιπτώσεις, ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να είναι υψηλότερος. Ο Καμπανιακός δεν κατάφερε να κυκλοφορήσει την μπάλα ως συνήθως και να παράγει φάσεις μέσα από συνδυαστικό παιχνίδι εκτός από μια φορά η οποία κατέληξε και στην μοναδική απειλητική στιγμή του στο πρώτο μέρος με το σουτ του Γωνιωτάκη να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Αντίθετα η ομάδα του ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Μπούρδα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο τριακοστό λεπτό μέσα από μια πολύ ωραία εκτελεσμένη κομπίνα φάουλ στην οποία πιάστηκε στον ύπνο η αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων.

Σωτήρης Αυγέρος και Χάρης Σαββαΐδης ξεκίνησαν το δεύτερο μέρος με δύο αλλαγές στην προσπάθειά τους να μεταστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Η εικόνα των ποδοσφαιριστών τους άλλαξε θεαματικά και στο πρώτο δεκάλεπτο έκαναν όσα δεν έκαναν σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Απείλησαν με ευκαιρία, τους ακυρώθηκε γκολ και στη συνέχεια σκόραραν με τον Μανιάνι, ο οποίος μετά από πάσα του Μυγδαλιά πλάσαρε ιδανικά μέσα από την μεγάλη περιοχή τον αντίπαλο τερματοφύλακα φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. Οι Κόκκινοι έχοντας το momentum συνέχισαν να πιέζουν και να βρίσκονται στο επιθετικό μισό τους προσπαθώντας να ολοκληρώσουν την ανατροπή. Ωστόσο σε μια αντεπίθεση και μετά από πολύ ωραία ατομική ενέργεια ο επιθετικός των Ασπρόμαυρων βρέθηκε σε θέση τετατέτ και πλάσαρε ιδανικά τον Μπούρδα κάνοντας το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι παρόλα αυτά συνέχιζαν να πιέζουν ψάχνοντας εκ νέου το γκολ της ισοφάρισης. Με την συμπλήρωση εβδομήντα λεπτών μια λάθος εκτίμηση στην άμυνα τους είχε ως αποτέλεσμα οι παίχτες του ΠΑΟΚ να κερδίσουν πέναλτι. Ο Μπούρδας, όμως, διάλεξε την σωστή γωνία και απέκρουσε κρατώντας την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι. Ο Καμπανιακός στα εναπομείναντα λεπτά είχε υψηλά ποσοστά κατοχής μπάλας, έκλεισε τους αντιπάλους του στο μισό γήπεδο κι έχασε δύο πολύ καλές στιγμές με τον Σαβράμη. Μία με κεφαλιά, η οποία πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, μετά από εκτέλεση φάουλ του Καπουσούζη, και μία όταν μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια βρέθηκε σε θέση τετατέτ αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε πάλι πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Οι Κόκκινοι της Χαλάστρας κρατάνε την πολύ καλή εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου και συνεχίζουν τον μαραθώνιο συνεχόμενων παιχνιδιών τους με επόμενο σταθμό την Τετάρτη την έδρα του Μακεδονικού τον οποίον αντιμετωπίζουν στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος Νέων Κ19 της Superleague 2.

Για τον Καμπανιακό αγωνίστηκαν οι: Μπούρδας, Γωνιωτάκης (46' Κοασίδης), Μπουμπίδης (46' Καπουσούζης), Καράδαλης, Δήμου Φ. (72' Καρκαμάνης), Παναγιωτόπουλος, Σαβράμης, Μυγδαλιάς, Μανιάνι (72' Σιδηρόπουλος), Δερματίδης (65' Μητρούδης), Αλημπαρούτης.


544 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page